Beau Hippo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Beau Hippo voor exclusieve aanbiedingen en nieuws!

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Over
Beau Hippo

Hi! BEAU HIPPO ben ik, Marleen.

Samen met mijn man en twee kindjes woon ik in Overveen. In september 2017 werd onze dochter Lauren 1 jaar oud. Voor haar verjaardag kocht ik een gebruikt paardje en knapte deze op. Lauren was er blij mee en het paardje staat superleuk in de woonkamer. Voor Lauren’s nichtje Cato maakte ik er daarom ook één. En al gauw nog één. En toen nog één. En toen nog één….

Over Beau Hippo
Over Beau Hippo

Waarom BEAU HIPPO

BEAU HIPPO omdat ik al snel merkte dat ik het heerlijk vind om- naast mijn gezin, drukke baan en de hectiek van de dag- met schuurpapier, kwasten en verf in de weer te zijn. Ik blij!

BEAU HIPPO omdat het een mooi principe is om te koop aangeboden paardjes nieuw leven in te blazen- er is namelijk al zoveel mooi speelgoed op de wereld. Ik blij, boompjes blij!

BEAU HIPPO omdat ik als klein meisje 3 jaar met mijn familie in Kameroen, Afrika heb gewoond en sindsdien een stukje van mijn hart nog bij het mooie Afrikaanse continent ligt. Ik heb altijd gedacht aan hoe ik een klein beetje bij zou kunnen dragen aan de ontwikkeling daar en ik vind het een fantastisch idee dat we met BEAU HIPPO jonge Afrikaanse ondernemers een steuntje in de rug kunnen geven op weg naar financiële onafhankelijkheid, en daarmee een betere kwaliteit van leven. Ik blij, boompjes blij en een jonge Afrikaanse ondernemer blij!

En last but not least: BEAU HIPPO omdat houten vintage speelgoed gewoon te gek is- als speelgoed én als ware eyecatcher. Ik blij, boompjes blij, een jonge Afrikaanse ondernemer blij, en nu … ook JIJ blij!